Zelfvertrouwencoach biedt workshop en theaterlezing toegankelijk voor slechthorenden

Hoe zorg je er voor dat je vol zelfvertrouwen je plek durft in te nemen in contact met anderen? Zodat je op een gelijkwaardige manier, thuis en op je werk jezelf kunt zijn? Maarten Vogelaar kwam er achter, dat als je gaat staan voor je waarde, je met zelfvertrouwen 100% jezelf kunt zijn en je een leven, relaties en een business krijgt vol vrijheid, vervulling en verbinding." Vogelaar is coach en biedt - met zijn veelzijdige achtergrond als onder meer tolk NmG - mogelijkheden voor slechthorenden: een workshop zelfvertrouwen en een theaterlezing Love Update.

  • De workshop zelfvertrouwen

Hierin leer je vol zelfvertrouwen als slechthorende je plek in te nemen, thuis en op het werk. Je leert om je grenzen aan te geven en daardoor jezelf te zijn. Meer informatie? Lees de folder over de workshop. Deze workshop kan hij volledig in NmG geven. Informeer naar de mogelijkheden van een schrijftolk of neem er zelf één mee.

  • De theaterlezing Love Update

Vogelaar geeft door psychologie, praktische tips en storytelling te combineren aan het publiek aan hoe je dagelijks je relatie nog mooier kunt maken. In deze voorstelling wordt helder wat de impact is van slechthorendheid binnen je liefdesrelatie en hoe je gelijkwaardig (ondanks je beperking) met elkaar kunt communiceren. Meer informatie over de voorstelling Love Update.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via contact@zelfvertrouwencoach.nl

Publicatiedatum: 27 december 2023