Wil jij mensen met gehoor- en/of evenwichtsproblemen steunen in omgeving Gelre?

Slechthorendheid wil zeggen dat je minder hoort. Dat klinkt simpel, maar dat is het (helaas) niet. Wie denkt dat mensen die slecht horen met een hoortoestel weer alles kunnen horen, heeft het mis. Soms is dat het geval, maar bij veel slechthorenden niet. Hoormij∙NVVS zet zich in voor alle slechthorenden en mensen met evenwichtproblematiek in Nederland, via voorlichting, belangenbehartiging en lotgenotencontact. De afdeling Gelre van onze patiëntenorganisatie wil graag een doorstart maken. Heb jij hart voor onze achterban en wil je meedenken? Meld je dan. We gaan graag met je in gesprek.

Welke kansen zie je voor een doorstart van de afdeling Gelre? Wat zie je in of dichtbij uw woonplaats graag georganiseerd? Waar heb je vooral behoefte aan?

De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data in de volgende plaatsen:

Arnhem: dinsdag 12 oktober 2021
Open inloop tussen 14.30 uur en 16.00 uur en tussen 19.30 uur en 21.00 uur.

Waar?: Hotel Haarhuis, Stationsplein 1, Arnhem

Nijmegen: woensdag 20 oktober 2021
Open inloop tussen 14.30 uur en 16.00 uur en tussen 19.30 uur en 21.00 uur.

Waar?: Wijkcentrum De Schalmei, Symfoniestraat 204, Nijmegen

Ede: donderdag 28 oktober 2021
Open inloop tussen 14.30 uur en 16.00 uur en tussen 19.30 uur en 21.00 uur.

Waar?: Buurthuis De Meerpaal, Industrielaan 1, Ede

Onder het genot van een kopje koffie bieden we onze leden en niet leden de kans om hun wensen en behoeftes kenbaar te maken.

Meer informatie, vragen of tips

Voor vragen en/of meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Gelre. We vragen tevens om de actuele coronaregels in acht te nemen. Daarom is ook jouw inschrijving vooraf noodzakelijk via email: gelre@stichtinghoormij.nl. Kun je niet aanwezig zijn op één van de aangegeven data? En heb je toch tips? Mail dan ook naar gelre@stichtinghoormij.nl

Publicatiedatum: 20 september 2021