Werken bij de Sign Language Coffeebar? Volg het Webinar

De Sign Language Coffee Bar wordt gerund door slechthorende en dove barista’s. Hierdoor is, op een duurzame en kwalitatieve wijze, de werkloosheid onder auditief uitgedaagden te verlagen. De mobiele koffiebar brengt bedrijven en mensen met een gehooraandoening samen in een ware koffiebeleving. Doordat alle gasten door middel van een video menuscherm in gebarentaal hun koffie kunnen bestellen bij een 'Gebaarista' (dove barista). Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en benieuwd of een baan als 'Gebaarista' iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor het Webinar ‘Werken als Barista bij de Sign Language Coffee Bar’ op maandag 25 mei 2020 om 14:00 uur. 

Trainer Miguel gaat je hier alles over vertellen en geeft tevens antwoord op al jouw vragen! Meld je snel aan, want er is beperkt plek.
Aanmelden kan hier.

Initiatief van Ctalents

De Sign Language Coffee Bar is een initiatief van Ctalents om op een duurzame en kwalitatieve wijze de werkloosheid onder auditief uitgedaagden te verlagen. Dankzij de inspanningen van Ctalents kunnen slechthorenden en doven bij steeds meer bedrijven, onderwijs- en overheidsinstanties als barista aan de slag. Of beter gezegd, als ‘Gebaarista’, want het is de bedoeling dat klanten en medewerkers de koffie van hun keuze in gebarentaal bestellen. Hoe dat moet, leren ze in tien seconden door het aanklikken en afspelen van het bijbehorende videofilmpje op een beeldscherm. Het succes is inmiddels zo groot dat Ctalents doorlopend nieuwe barista’s nodig heeft. Aan mensen met een gehooraandoening die barista willen worden, worden geen specifieke eisen gesteld.

Ook interesse in een baan als barista?

De benodigde baristaopleiding wordt door Ctalents gegeven en bekostigd. Zie jij jezelf al werken als barista en wil je meer weten over de Sign Language Coffee Bar? Lees dan hier het interview met Maaike Landman of neem direct contact met haar op via maaike@signlanguagecoffeebar.nl. Of meld je direct hier aan.

Publicatiedatum: 13 mei 2020