Voor alle trotse hoortoestelgebruikers: Hoorcafé tijdens de Zomer van Antwerpen

Voor alle trotse hoortoesteldragers is het soms een hele uitdaging om deel te nemen aan activiteiten. Je bent niet alleen! Kom naar het Hoorcafé op het festivalterrein van de Zomer van Antwerpen. Het is dé plek voor verfrissende drankjes en heerlijk eten voor een zacht prijsje. Jong en oud komen hier samen. Een ontspannen plek om lotgenoten te ontmoeten en van elkaar te leren hoe je omgaat met slechthorend- of doofheid. De Zomer van Antwerpen is een stads- en cultuurfestival in Antwerpen (België) dat jaarlijks plaatsvindt. De festiviteiten beslaan concerten, circussen, theater, filmvoorstellingen en zomerbars, met deels gratis en deels betaald toegang.

Je bent van harte welkom tijdens het Hoorcafé waar je op een gezellige en informele manier informatie kunt uitwisselen over bijvoorbeeld hoorhulpmiddelen ervaringen en tips kan delen. Ook deze keer met schrijftolk. Dus noteer deze datum 28 augustus 2021 alvast in je agenda. 

Tijd: 15.00 tot 17.00 uur 
Adres: Sloepenweg - Het Eilandje

Zomer van Antwerpen

Kinderen kunnen zich in het fantasierijk speelbos vermaken of rolschaatsen op de supercoole rolschaatsbaan. Er is ook een petanquebaan (mét ballen). Of kom tot rust - na het hoorcafé dan - in één van de hangmatten. En mocht je graag nog wat langer blijven? Die dag speelt er ook een circussprookje Tina van Théâtre d’un jour (om 20.00 uur voor 12 euro). Bestel tickets

Meer informatie en aanmelden

Kom je ook? Reserveer je plaatsje en mail naar regina@hoorcoach.com of sara@hoorconsult.be

> Hier vind je de originele folder.

Publicatiedatum: 28 juli 2021