UMCU zoekt mensen met cochleair implantaat (CI) voor focusgroep

Binnen het ‘INTENSE project’ is een nieuwe software in ontwikkeling die de luisterervaring van CI-gebruikers in complexe luistersituaties (denk aan een drukke of lawaaierige omgeving) probeert te verbeteren. Deze nieuwe software maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om achtergrondgeluiden en gewenste geluiden beter te onderscheiden. Door middel van focusgroep - een soort groepsgesprek - wil het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU) onderzoeken wat perspectieven zijn van CI-gebruikers op deze nieuwe technologie. Heb je al langer dan 6 maanden een cochleair implantaat en is je revalidatie afgerond? Dan kom je mogelijk in aanmerking.

Bron: OPCI

Het UMCU is benieuwd naar jouw mening, ervaring en verwachting! Als het  je leuk en interessant vindt om mee te praten over een nieuwe technologie om CI’s verder te verbeteren, meld je dan aan. Het gesprek vindt online plaats en duurt ongeveer anderhalf uur.

Meer informatie of deelnemen

Ben je geïnteresseerd in deelname of wil je meer informatie over deze focusgroep? Neem dan contact op met onderzoeker Odile van Stuijvenberg, MA, MSc. via o.c.vanstuijvenberg-2@umcutrecht.nl. Lees hier meer over het INTENSE project


Publicatiedatum: 14 september 2022