Uitnodiging (online) webinar Cholesteatoom 18 januari 2021

Heb jij zelf cholesteatoom? Of iemand in jouw naaste omgeving? En wil je er meer over weten? Wat het is, maar ook wat er aan te doen is? Of wil je mensen ontmoeten die ook te maken hebben met cholesteatoom? Woon dan de digitale bijeenkomst bij die op maandag 18 januari 2021 door Hoormij∙NVVS georganiseerd wordt, om 20.00 uur online via TEAMS. Met uitleg van dr. R.J. (Robert-Jan) Pauw, KNO-arts in het Erasmus MC Rotterdam en Janneke Roozen, ervaringsdeskundige en eigenaar website ‘Hoorstyle’.

Programma

20.00 uur - Opening door Corrine Verwer, vrijwilligersondersteuner namens de commissie Cholesteatoom van Hoormij∙NVVS
20.05 uur - Wat is Cholesteatoom en welke behandelingen zijn er?Door dr. R.J. Pauw, KNO-arts in het Erasmus MC Rotterdam
20.25 uur -  Leven met Cholesteatoom. Hoe was mijn traject?Door Janneke Roozen, ervaringsdeskundige en eigenaar website ‘Hoorstyle’
20.40 uur -  Beantwoording van binnengekomen vragen
21.00 uur -  Afsluiting door Corrine Verwer namens de commissie Cholesteatoom

Praktische informatie

Datum en tijd:  maandag 18 januari 2021 om 20.00 uur via TEAMS
Eigen bijdrage: Leden van Hoormij∙NVVS nemen gratis deel. Niet leden betalen bij aanmelding vóór 11 januari 2021 € 5,-, daarna € 7,50.
Contactpersoon: corrine.verwer@stichtinghoormij.nl 
Deelname: Kort vóór de bijeenkomst ontvang je een link met instructies om deel te kunnen nemen aan het webinar

Aanmelden

Stuur een mail naar info@stichtinghoormij.nl met je naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schrijftolk nodig heeft, indien je lid bent van Hoormij∙NVVS uw lidnummer en vermelding van ‘webinar Cholesteatoom’. Als je vragen hebt voor de sprekers, kun je deze ook in de mail vermelden. Als je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten onder vermelding van uw naam en ‘webinar Cholesteatoom’. 

Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage én de aanmeldingsmail.Indien beschikbaar maken we tijdens de bijeenkomst gebruik van een schrijftolk.

Graag tot 18 januari 2021!

 

Publicatiedatum: 04 januari 2021