Theaterfestival Boulevard in Den Bosch mét ringleiding, schrijf- en gebarentolken

Van donderdag 4 tot en met zondag 14 augustus 2022 presenteert Theaterfestival Boulevard weer theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Opmerkelijk en actueel werk van binnen en buiten Europa voor een groot en nieuwsgierig publiek. Voor de leek en de liefhebber, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Voor iedere smaak. Voor iedere portemonnee. Op het bruisende festivalhart, in de podia of op unieke locaties in en om ’s-Hertogenbosch. Het festival biedt allerlei voorzieningen voor mensen met een visuele, auditieve, cognitieve of mobiele beperking. Dus ook als je snel overprikkeld bent.

Boulevard houdt ook rekening met mensen die vanwege armoede, laaggeletterdheid of culturele achtergrond festivalbezoek lastig vinden. Een greep uit de voorzieningen: voorstellingen met tolk Nederlandse gebarentaal, schrijftolk en audioscriptie; menukaarten in braille; drempelloze toegang, Prikkelarme Maandag op 8 augustus, het Gebarencafé op zaterdag 13 augustus, aangepaste wc’s en rolstoelplekken, dagprogramma’s op maat voor groepen, gratis aanbod voor wie een vrijwel lege beurs heeft.


Aangepaste voorstellingen goed vindbaar door de - voor jou - juiste selectie te maken

Via het menu vind je meer informatie het aanbod aangepaste voorstellingen en faciliteiten. Je kunt je dag en genre van voorkeur kiezen en bij toegankelijkheid bijvoorbeeld: doven en slechthorenden, ringleiding en mensen met hoge prikkelgevoeligheid. (zie afbeelding rechts)

Meer informatie of vragen?

Mail aan toegankelijkheid@festivalboulevard.nl.

www.festivalboulevard.nl 


Publicatiedatum: 19 juli 2022