Theater aan de Parade in Den Bosch stelt kaarten beschikbaar voor slechthorenden en doven

Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater. All Stars de musical is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Een musical-comedy over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Theater aan de Parade in ’s Hertogenbosch stelt 19 kaarten beschikbaar voor slechthorende en dove mensen. Ze starten met placeren op de achterste rijen en gaan steeds verder naar voren, aangezien achterste rijen beter zijn. Er zijn twee NGT-tolken en een schrijftolk aanwezig.


De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu ze tegen de dertig lopen is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

Kaartverkoop

Boekers kunnen per mail kaarten reserveren via backoffice@theateraandeparade.nl

Vermeld in je mail je naam, adres en het aantal gewenste kaarten. Je ontvangt vervolgens een email terug met een éénmalig incassoformulier. Een verzoek aan diegenen die een schrijftolk nodig hebben: stuur even een mailtje naar info@theatermettolk.nl zodat de schrijftolk weet hoeveel tablets er moeten zijn.

Praktische informatie

Datum: 8 februari 2019

Tijdstip: 20:00 – 22:30 uur

Prijs per kaart: € 47,50

Locatie: Theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch

Tolken: Mirjam van Oijen-Stolk, Mauricio de Kok en Anita Noordhoff (schrijftolk)

Meer informatie over All Stars vind je hier.


Kijk voor meer informatie en andere voorstellingen op de website van Theater met Tolk. (Dit is tevens de bron van dit artikel!)

Publicatiedatum: 14 januari 2019