Te maken met een beperking? Hoe ervaar jij reizen vanaf Schiphol?

Met jaarlijks 60 miljoen reizigers zijn de processen op Schiphol complex. Hoe stem je die het best af op de behoeften van al die passagiers die aankomen, vertrekken of overstappen? Via WA surveys, observaties en gesprekken maakt Beautiful Lives de hele (klant)reis en beleving inzichtelijk. Dat geeft Schiphol de handvatten om verder te bouwen aan een waardevolle reizigersbeleving. Nu willen ze graag inzicht hoe jij - met je gehoor- en/of evenwichtsaandoening - het reizen vanaf Schiphol ervaart. Je bent van harte uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen.

De reis is opgedeeld in tien stappen, die zich afspelen rondom de luchthaven Schiphol. Per stap krijg je de gelegenheid antwoord te geven op de vragen:

  • Wat gaat er goed in deze fase (betreffend de extra assistentie service)?
  • Wat gaat er niet goed in deze fase (betreffend de extra assistentie service)?

Bij beide vragen, vragen ze of je ook voorbeelden kunt delen van wat goed of fout gaat. Geef zo uitgebreid én eerlijk mogelijk antwoord, want vooral zo kunnen zij goed onderzoek doen en hopelijk in de toekomst betere service bieden. De gedeelde antwoorden worden alleen door het bureau Beautiful Lives en Schiphol gebruikt om de huidige ervaring van reizigers de begrijpen en ons vervolg onderzoek vorm te geven.

Doe mee

Publicatiedatum: 07 maart 2024