Steun OPCI in het winnen van de PGO-Impactprijs

PGO support zet projecten en initiatieven in het zonnetje die met gezamenlijke inzet van het patiëntenperspectief impact hebben op de kwaliteit van zorg en/of kwaliteit van leven. Uit ruim 30 projecten en initiatieven heeft de jury 14 projecten genomineerd, waaronder OPCI, Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie. De bemoeienis van OPCI met de wachtlijstproblematiek voldeed heel goed aan de insteek van het project. Help OPCI winnen door deel te nemen aan de online talkshow, want alleen dan kun je stemmen op je favoriet.

Online talkshow

Op 1 oktober 2020 vindt de online talkshow plaats. Een interactieve talkshow met tips, informatie van prominenten, onder wie Diederik Gommers. Zij geven hun visie op samen meer bereiken voor cliënten en patiënten. En natuurlijk de uitreiking van de Impactprijzen.Aanmelden voor de talkshow kan via de website van PGOsupport. Hier vind je het volledige programma van de talkshow.
Mocht je je willen inschrijven, doe dat dan snel, want als het artikel op de website komt zullen er waarschijnlijk veel meer mensen komen.

Inschrijven kan hier. Maximaal 10 deelnemers per organisatie. PGO Support berekent € 25 administratiekosten bij niet-tijdige afmelding.

Bron: OPCI

Publicatiedatum: 15 september 2020