Rondleiding met gebarentolk in Groninger Museum

Ontdek jij graag nieuwe dingen en word je daar blij van? Dan is het Groninger Museum dé plek voor jou. Elke ruimte ziet er compleet anders uit en in het atelier leer je allerlei nieuwe technieken. Het Groninger Museum werd in 1874 opgericht. Sinds 1894 heeft het Groninger Museum een eigen gebouw. Na een grote schenking in 1987 kreeg de organisatie de mogelijkheid om een nieuw gebouw te laten maken. Dat werd door koningin Beatrix geopend. Bekijk snel welke tentoonstellingen er zijn. Zoals de eerste museale solovoorstelling van Daan Roosegaarde: presence en Strijd! 100 jaar Vrouwenkiesrecht. Volg een rondleiding in gebarentaal door de highlights van het Groninger Museumgebouw op 3 augustus 2019.

De rondleiding start om 14.00 uur in de entreehal en duurt tot 15.30 uur. Een groep bestaat uit maximaal 12 personen. Prijs: € 5 per persoon (excl. entree). De rondleiding is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De rondleidingen met gebarentolk zijn ook geschikt voor horende familie of vrienden.

Aanmelden

Aanmelden voor een rondleiding kan via boekingen@groningermuseum.nl Vermeld daarbij naam en telefoonnummer, de datum van de rondleiding en met hoeveel personen je wilt deelnemen.

Informatie en overige data

Voor meer informatie en overige data kun je terecht bij het Groninger Museum.

Bron: Groninger Museum

Relevante links

Publicatiedatum: 23 juli 2019