Revelland trapt Europese festivaltour af tijdens Sencity Festival 2024

Revelland, een internationaal netwerk dat livemuziek transformeert tot inclusieve, multisensorische ervaringen, maakt zijn debuut met zes live acts op Sencity Festival 2024. De bands zijn geselecteerd door vooraanstaande Europese festivals. Na een jaar intensieve begeleiding om hun live acts toegankelijker en meeslepender te maken, betreden de bands Bratři, CUT_, K!NGDOM, Lyra Valenza, One Eat One en The Anahit op 6 april 2024 voor het eerst het podium om het publiek mee te nemen op een reis langs alle zintuigen. Het begin van de Europese festivaltour van Revelland, met onder andere aankomende optredens op Roskilde en Sziget. Ben jij erbij?

Direct tickets bestellen kan hier: Bestel tickets voor Sencity Festival 2024 in Tivoli Vredenburg, Utrecht.

Revelland heeft in samenwerking met de zes bands en experts onder wie Gideon Berger (stage design voor o.a. Dua Lipa & Glastonbury), Nwando Ebizie (nichemuziek), Sarah McCartney (geurexpert), en Adam Thomason (chefkok & voedselexpert), gewerkt aan het verrijken van de livemuziekervaring voor het publiek. Bezoekers van Sencity Festival 2024 krijgen als eersten de mogelijkheid om de getransformeerde liveoptredens te zien, te horen, te ruiken, te voelen en vooral: te ervaren. De bands nemen het publiek mee op een meeslepende en prikkelende muzikale reis langs álle zintuigen - een niet te missen ervaring voor zowel mensen met een verstandelijke en/of zintuiglijke beperking als mensen zonder beperking.

Inclusiviteit als inspiratie

Revelland en Sencity Festival benadrukken niet alleen het belang van inclusiviteit, maar dit moet een inspiratie zijn voor hogere artistieke kwaliteit en creatieve toegankelijkheid. Muziekfanaten en cultuurliefhebbers zijn van harte uitgenodigid voor deze unieke muziekervaring. Naast muziek, geeft Sencity Festival een podium aan kunst en wetenschap. Kijk voor meer informatie op Sencity.nl.


Publicatiedatum: 27 februari 2024