Participatiegroep Oor en Oog van de Oogvereniging zoekt penningmeester

Participatiegroep Oor en Oog van de Oogvereniging is op zoek naar een penningmeester die ook secretariële acties kan ondernemen. De ledengroep houdt zich bezig met met verschillende facetten van doofblindheid. Ze organiseren deelgenotendagen, staan op beurzen, doen aan belangenbehartiging en organiseren om de zoveel jaar een seminar of congres.

Ze opereren uit een klein kernteam van drie personen, waarvan de penningmeester al een tijdje geleden door persoonlijke omstandigheden niet meer kan deelnemen. Daarom zijn ze op zoek naar iemand die het penningmeesterschap wil overnemen.

De tijd die je erin stopt, hangt van het aantal uit te voeren activiteiten. Dit varieert van twee tot vijf uur per maand. Er vinden met regelmaat vergaderingen plaats in Utrecht. Hiervoor worden de reiskosten vergoed van € 0,21 per kilometer en op basis van 2e klas NS.

Meer informatie of reageren?

Heb je verstand van financiële zaken en voel je affiniteit voor mensen met doofblindheid? Stuur dan een reactie naar Werner Bloemers, voorzitter, via werner.bloemers@gmail.com.

Publicatiedatum: 14 maart 2023