Oproep: Heb je een auditieve beperking en wil je meewerken aan een toegankelijke treinreis voor iedereen?

Een toegankelijke treinreis voor iedereen, daar werkt NS hard aan. Ook voor mensen met een auditieve beperking verbeteren ze de service en informatievoorziening. NS wil weten hoe het contact met Klantenservice makkelijker is voor mensen met een auditieve beperking. NS verstaat onder Klantenservice de afdeling die, via Twitter, Chat, Facebook of telefonisch vragen, suggesties en klachten afhandelt. Daarom dit onderzoek.

Heb je een auditieve beperking? Dan wil NS heel graag weten hoe zij de contacten met NS Klantenservice makkelijker kan maken voor jou.Reizen met de trein voor iedereen mogelijk en makkelijk maken, dat is hun missie. Ook voor mensen met een auditieve beperking. Bij vragen over het reizen per trein, of klachten als de reis een keer niet loopt zoals gepland, is het belangrijk dat er makkelijk contact te leggen is met de NS Klantenservice.NS wil onderzoeken of de bestaande mogelijkheden om contact op te nemen met NS Klantenservice ook voor klanten met een gehooraandoening volstaan. Daarbij overweegt NS bijvoorbeeld om een gebarentolk in te zetten bij telefonisch contact met NS Klantenservice.

Doe mee met het onderzoek

Jouw mening hierover is voor hen ontzettend belangrijk! Doe daarom mee met het onderzoek en deel uw ervaringen en ideeën door op deze knop te drukken.Ook als je (nog) niet met de trein reist of geen contact heeft gehad met NS Klantenservice zijn ze geïnteresseerd in jouw mening.

 

Publicatiedatum: 19 oktober 2020