Oproep: Denk mee over de zorg en ondersteuning in jouw regio!

Als je gebruik maakt van zorg en ondersteuning, weet je ook het beste waarmee je geholpen bent. En je weet wat (nog) niet goed werkt en waar de zorg dus beter georganiseerd zou kunnen worden. PGOsupport roept jou als ervaringsdeskundige daarom op om je aan te melden voor deelname aan de zogenaamde Regiobeelden. Zo’n Regiobeeld geeft inzicht in de stand van zaken en wat er in de toekomst nodig is rond gezondheid, zorg en welzijn in de regio’s. PGOsupport is kennispartner in het project De Juiste Zorg op de Juiste Plek (JZOJP). Partijen kunnen bij ons terecht voor informatie en advies bij het organiseren van patiëntenparticipatie.

Als je je aanmeldt en je voldoet aan het gevraagde profiel, zorgt PGOsupport dat je goed wordt voorbereid op je rol aan de gesprekstafels van de Regiobeelden. Je krijgt training op maat om in jouw eigen regio het patiëntenperspectief te vertegenwoordigen. Deelnemers ontvangen een vergoeding voor hun inbreng bij de overleggen. Het gaat om een onkostenvergoeding van €100 per overleg, inclusief reiskosten en BTW. 

Interesse en aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over het gevraagde profiel of de voorwaarden die aan deelname zijn verbonden? Bezoek de website van PGOsupport. Voldoe je aan het profiel en wil je je als ervaringsdeskundige inzetten voor een Regiobeeld? Stuur een e-mail met korte motivatie naar regiobeelden@pgosupport.nl. Ben je zelf niet geïnteresseerd, maar ken je iemand die dat misschien wel is? Deel deze oproep!

Bron: PGO Support 

Publicatiedatum: 23 januari 2020