Op zoek naar het perfecte cadeau? Doe een donatie!

Op zoek naar het perfecte cadeau of wil je - via de gasten van jouw feestje - een gift van betekenis doen? Waarom doneer je niet aan Hoormij∙NVVS? Met jouw donatie zetten we tinnitus, gehoor- en evenwichtsproblemen op de kaart. Zo'n gift heeft dus direct een positieve en tastbare impact. Dat is waarom het een attent cadeau is, vooral als ons werk van betekenis is voor de ontvanger. Goed idee? Stuur je gasten de link door:

Ruim 1,5 miljoen mensen in Nederland zijn slechthorend, 1 miljoen mensen hebben last van tinnitus en 1 op de 5 mensen krijgt te maken met evenwichtsproblematiek. Overkomt het je, dan is de impact op je leven groot. Vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling zijn van invloed op je functioneren. Hoormij∙NVVS begrijpt dat en biedt ondersteuning. Iemand goed kunnen verstaan, stilte hebben in je hoofd en alledaagse activiteiten ondernemen zonder duizeligheidsaanval, moet vanzelfsprekend zijn voor iedereen.

Dus geef je een feestje en geef je om mensen met gehoor- en evenwichtsproblematiek? Of op zoek naar een attent cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Wijs ze op de mogelijkheid om te doneren aan Hoormij∙NVVS


Publicatiedatum: 09 maart 2023