Nationale Theater maakt voorstelling Spoonface met een gebarentolk toegankelijk

Op donderdag 16 juli 2020 maakt Het Nationale Theater in Den Haag de voorstelling Spoonface met een gebarentolk toegankelijk voor slechthorende en dove mensen. Een monoloog van Soumaya Ahouaoui. Deze voorstelling speelt in het kader van 'Het Nationale Theater speelt altijd', een reeks nieuwe voorstellingen, geïnspireerd op de bijzondere tijd waarin we nu samen terecht zijn gekomen. Aan alle voorstellingen is kort gerepeteerd, het is work in progress, vers van de pers én volledig coronaproof!


Spoonface Steinberg is een bijzonder meisje. Niet alleen is ze joods en verzot op opera en verhalen. Ze is ook licht autistisch. Dat geeft haar een heel eigen perspectief op leven én sterven. Tien jaar geleden maakte Noël Fischer een zeer succesvolle regie van Spoonface voor jongeren (winnaar Zilveren Krekel en Gouden Krekel 2010). Nu maakt ze een nieuwe versie voor een volwassen publiek, zoals schrijver Lee Hall het oorspronkelijk bedacht had.

HNT Onbeperkt

Met HNT Onbeperkt maakt Het Nationale Theater voorstellingen toegankelijk voor mensen met een beperking. Komende seizoen maken ze meer voorstellingen toegankelijk. Bekijk het actuele programma op HNT Onbeperkt.

Kaarten en meer informatie

Spoonface is te zien op donderdag 16 juli 2020 om 12:30 in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. De kassa van Het Nationale Theater is telefonisch bereikbaar via T 088 356 53 56 van maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Je kan ze ook per e-mail bereiken via kassa@hnt.nl.

 

Publicatiedatum: 01 juli 2020