Musicalgroep Utrecht presenteert voorstelling: 'Lang en gelukkig' met gebarentolk

Lang en Gelukkig is een Nederlands muziektheaterstuk: een verzameling van klassieke sprookjes en een parade aan bekende sprookjesfiguren. Maar niets is wat het lijkt. Assepoester wordt gekleineerd door haar boze stiefzusters Paris en Hilton, Roodkapje heeft een relatie met een boze wolf met imagoproblemen en prins Roderick van Oranje Nassaukade wordt door zijn moeder uitgehuwelijkt. Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal. Het is vooral een uitbundig theaterfeest voor iedereen van 10 tot 110 jaar. Op vrijdag 3 juni 2022 zijn er gebarentolken aanwezig bij de voorstelling.

Uiteraard is ook horend publiek van harte welkom! Het is de missie van Musicalgroep Utrecht om theater toegankelijk te maken voor iedereen.

Lang en Gelukkig is een Nederlands muziektheaterstuk dat in het seizoen 2007/2008 en 2013/2014 door het Ro theater in Rotterdam werd opgevoerd. De toneelteksten zijn geschreven door Don Duyns, Alex Klaassen schreef de liedteksten en maakte de bewerking van de liedjes. Mocht je niet bekend zijn met producties van het Rotheater dan geven de theatervoorstellingen De Gelaarsde Poes en Snorro die je op youtube kunt vinden het beste de stijl van deze muziektheatervoorstellingen weer. Let op: deze filmpjes zijn niet ondertiteld. 

Meer informatie en tickets

Voor meer informatie kun je terecht bij Musicalgroep Utrecht. Dit geldt ook voor de ticketverkoop.

Publicatiedatum: 25 mei 2022