Mariëlle de Heer, Nederlandse Audiolioog van het jaar 2019

De wedstrijd Audioloog van het Jaar van Rayovac, die plaatsvindt in samenwerking met Audio Infos, EHIMA en EFHOH, vraagt patiënten om een hoorzorgprofessional te nomineren die verder is gegaan dan alleen zijn plicht te hebben vervuld en die een uitstekende zorg heeft verstrekt aan patiënten en hun familie. Mariëlle de Heer, van Hans Anders, is verkozen tot Nederlandse Audioloog van 2019. Zij gaat nu de strijd aan met andere audiologen uit Frankrijk, Duitsland, Spanje, Ierland en Groot Brittannië voor de titel 'European Audiologist of the Year'. Op 16 oktober 2019 wordt de uitslag bekend gemaakt.

Wat zoekt de jury?

Het gaat niet om het aantal inzendingen dat uw audioloog ontvangt, maar om kwalitatief hoogwaardige en informatieve inzendingen. De jury zoekt voorbeelden van de uitzonderlijke inzet van audiologen, het verschil dat ze hebben gemaakt in jouw leven of dat van een familielid, hun kennis van nieuwe technologieën en voorbeelden van samenwerking met andere specialisten. Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijk panel, bestaande uit deskundigen uit het bedrijfsleven, vertegenwoordigers van liefdadigheidsinstellingen en verenigingen. De juryleden werken volgens een criterium.  

Mariëlle werd genomineerd door haar cliënt Elsbeth. Lees hier de (Engelstalige) toelichting. Bezoekers kunnen de benoeming van de Audiologist of the Year bijwonen. Meer informatie is te vinden op hun site: Audiologist of the Year.

Bron: Audiologist of the Year

Publicatiedatum: 03 oktober 2019