Maak kans op kaarten voor het concert van KANE mét muziektolken

Bij het concert van KANE is er voor tolkgebruikers toegang tot de Golden Circle met een goede zichtlijn naar het podium en de muziektolken. De schrijf- en muziektolken Roselinde Mooyman, Faye Schippers, Mirjam Stolk, Clarissa van den Elzen en Hanneke de Raaff tolken roulerend het concert. Het concert van KANE is supported by ING. En zij bieden de kans voor tolkgebruikers om gratis naar dit concert toe te gaan!

Lees het onderstaande goed, want tijdens dit concert gaat het anders dan je misschien van ons gewend bent. Er is voorafgaand aan dit concert geen ontvangstbalie van de ING. Wel ontvang je vooraf duidelijke communincatie over hoe en waar je de schrijf- en muziektolken kunt vinden tijdens het concert. Deze manier sluit aan bij de insteek dat je met een gehoorbeperking gewoon een concert moeten kunnen bezoeken en dat de organisatorische impact om dat mogelijk te maken helemaal niet groot hoeft te zijn.

Registreer je en doe mee aan de loting

Maar wat ook anders is, is dat er voor dit concert maar liefst 100 kaarten verloot worden onder tolkgebruikers. En je kunt per persoon tot maximaal 6 toegang tickets aanvragen. Hierdoor kan je met een grote groep vrienden naar het concert. Natuurlijk hoeven dit geen tolkgebruikers te zijn. Wil je kans maken op een van de beschikbare tickets? Laat dan hier je gegevens achter zodat je meedoet in de loting. Aanmelden kan tot en met 17 mei 2024. De winnaars worden bekend gemaakt op 22 mei 2024.

Bron: ING Events

Publicatiedatum: 07 mei 2024