Ieder(in) doet onderzoek naar gemaakte zorgkosten. Doe je mee?

Zorg en ondersteuning moeten voor iedereen betaalbaar zijn. Ook voor mensen die vaker dan gemiddeld zorg en ondersteuning nodig hebben. Zoals mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) is bezig met een onderzoek naar de zorgkosten die mensen met een beperking of chronische ziekte maken. En wat dat betekent voor hun dagelijkse leven en participatie aan de samenleving. Doe jij ook mee?

De vragenlijst is onderdeel van een verkennend onderzoek. Zo voert Ieder(in) verschillende gesprekken met ervaringsdeskundigen en leggen ze de uitkomsten van de vragenlijst voor aan een aantal experts op het gebied van handicap, armoede en participatie. De resultaten van het onderzoek worden deze zomer gepubliceerd en zijn onderdeel van hun lobby en overleggen met ministeries en andere betrokken partijen.

Vul de vragenlijst in

Vul via deze link de vragenlijst, die tot 24 mei 2021 online staat, in. Het duurt ongeveer 15 minuten. De verwerking van de gegevens gebeurt anoniem.

Zeg het voort

Ken je mensen met een beperking of chronische ziekte die hier ook aan mee willen doen? Stuur de link of dit bericht dan vooral door. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe beter Ieder(in) in beeld kan brengen waar mensen tegenaan lopen als het gaat om hun zorgkosten.


Publicatiedatum: 11 mei 2021