Hoormij∙NVVS benoemt nieuw bestuurslid

Hoormij∙NVVS benoemt nieuw bestuurslid: Denise Go-Feij werd in 2022 door de ALV benoemd. Het bestuur leidt en vertegenwoordigt de patiëntenorganisatie voor mensen met een gehoor- en evenwichtsaandoening. Denise is met haar kennis als bedrijfskundige, econoom en onderwijskundige een goede aanvulling in de organisatie. Denise: “Samen met het bestuur, het bureau en alle vrijwilligers van Hoormij∙NVVS hoop ik mooie resultaten te bereiken."

Leven met een gehoor - en of evenwichtsaandoening kan een strijd zijn. Een strijd voor acceptatie. Hoormij·NVVS begrijpt dat en zet zich daar, samen met ruim 200 vrijwilligers en vijf bureaumedewerkers voor in. Denise is met haar kennis en expertise een prachtige aanvulling in onze organisatie.

Denise Go-Feij: algemeen bestuurslid

Denise zocht naar informatie over tinnitus en kwam op de website van Hoormij∙NVVS terecht. Al lezende ontdekte ze dat er een vacature was in het bestuur. Denise is bedrijfskundige, econoom en onderwijskundige.

  • Zij heeft kennis en ervaring op het gebied van fondsenwerving, strategieontwikkeling en het coachen van bestuurders en toezichthouders, voornamelijk bij Goede Doelen organisaties.
  • In het onderwijs was zij werkzaam als onderzoeker, docent en lid van examencommissies.
  • Zij heeft ervaring als toezichthouder én als ouder en bestuurder bij diverse stichtingen en verenigingen.

Hoormij·NVVS heet haar van harte welkom.

Vacature algemeen bestuurslid

Door het vertrek van één van onze bestuursleden zijn we momenteel op zoek naar nog een bestuurslid. Heb jij hart voor mensen met een gehoor- en/of evenwichtsaandoening? En wil jij - met jouw kennis en expertise - onze organisatie ondersteunen. Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij het inspirerende bestuurslid dat nog mist in ons midden? Reageer snel en misschien dat we straks ook jou welkom mogen heten in ons fijne team.

Publicatiedatum: 16 januari 2023