Hoe wordt jouw leven weer leefbaar? Ieder(in) onderzoekt het!

Bij de versoepeling van de corona-maatregelen houdt het kabinet onvoldoende rekening met de wensen en behoeften van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of een chronische ziekte. En dus zitten veel mensen behoorlijk in de knel. Om daar verbetering in te brengen, begint Ieder(in) een onderzoek. Het is belangrijk dat ook de wensen van mensen met een gehoor- en evenwichtsaandoening in dit onderzoek meegenomen worden. Doe daarom mee!

In het onderzoek vraagt Ieder(in) naar de belangrijkste problemen die je op dit moment hebt door de corona-maatregelen. En wat je nodig hebt om het gewone leven weer leefbaar te maken. Ieder(in) gebruikt de uitkomsten van het onderzoek om de overheid te adviseren over aanpassing van het coronabeleid. Kortom, het belang van het onderzoek is groot.

Wijs ook anderen op dit onderzoek

Ken je nog andere mensen die misschien aan het onderzoek willen meedoen? Vertel ze over dit onderzoek en stuur het linkje naar de vragenlijst aan ze door. Hoe meer mensen meedoen, des te beter.

Liever telefonisch

Als je liever via de telefoon meedoet aan het onderzoek, dan kan dat ook. Je moet dan bellen met het Meldpunt van Ieder(in): 085 – 4007022. Het Meldpunt is bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Hier vind je de digitale vragenlijst. Het onderzoek loopt tot en met 31 mei 2020  Het invullen duurt 10 à 15 minuten.

Bron: Ieder(in) 

Publicatiedatum: 26 mei 2020