Helping Heroes biedt (online) MDT project: De toekomst van AI

Ben jij klaar om de kracht van kunstmatige intelligentie te omarmen en je vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen? Dan is deze workshop jouw ticket naar een opwindende reis door de wereld van AI! Laat je inspireren door boeiende presentaties, hands-on oefeningen en stimulerende discussies terwijl je samen met Helping Heroes de grenzen van AI verkent. Of je nu droomt van het bouwen van intelligente robots, het ontwikkelen van slimme algoritmen of het vergroten van jouw creatieve talent met behulp van AI, deze 13 workshops bieden de kennis en tools die je nodig hebt om jouw AI-avontuur te beginnen. De eerste start op donderdag 16 mei 2024 van 19.30 - 21.00 uur.

The AI Project:

Tijdens de dertien online workshops ontdek je alles over AI, samen met jouw groep gelijkgestemde jongeren en jongvolwassenen. Je gaat  challenges oplossen door middel van (Artificial Intelligence) AI. En maken een eindproject waarin jullie met behulp van AI een maatschappelijke uitdaging aanpakken. Samen met jouw teamgenoten bedenk jij met behulp van AI een oplossing die iemand anders kan helpen in zijn of haar dagelijkse leven! Hoe kan je bijvoorbeeld AI inzetten om een vluchteling in Nederland te helpen of eenzame/demente mensen bij te staan? Of heb jij een beter idee voor AI als social impact aanjager?

Doe GRATIS mee:

Ben jij tussen de 12 en 30 jaar en wil jij weten hoe AI eigenlijk werkt en hoe jij samen met je teamgenoten AI kan inzetten voor iemand anders? Meld je dan aan voor The AI Project! The AI Project is ontwikkeld voor jongeren en jongvolwassenen met een chronische ziekte, fysieke of mentale aandoening waardoor zij meer baat hebben bij een flexibeler inzetbaar MDT.

De workshops vinden online plaats, op donderdag van 19.30 uur – 21.00 uur. Je kunt dus vanuit huis meedoen. De challenges doe je in jouw eigen tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Alleen of samen via onze discord server. En kun je een keer ‘s avonds niet bij de online workshop aanwezig zijn? Geen nood, je kunt deze altijd terugkijken. Ze houden in dit programma optimaal rekening met jouw mogelijkheden.

MDT

Tijdens de maatschappelijke diensttijd (MDT) krijgen jongeren de kans om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en na te denken over hun toekomst. Terwijl ze zich vrijwillig inzetten voor anderen, werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zo dragen ze een steentje bij aan een inclusieve, socialere en meer verbonden samenleving.

Meer informatieHelping Heroes

Publicatiedatum: 08 april 2024