Genieten met alle zintuigen: Hoorcafé en meer tijdens de Zomer van Antwerpen

Met gehoorverlies is het soms een hele uitdaging om deel te nemen aan activiteiten. Je bent niet alleen! Kom naar het Hoorcafé op het festivalterrein van de Zomer van Antwerpen. Het is dé plek voor verfrissende drankjes en heerlijk eten voor een zacht prijsje. Jong en oud komen hier samen. De Zomer van Antwerpen is een stads- en cultuurfestival in Antwerpen (België) dat jaarlijks plaatsvindt. De festiviteiten beslaan concerten, circussen, theater, filmvoorstellingen en zomerbars, met deels gratis en deels betaald toegang. Diverse voorstellingen houden rekening met slechthorenden.

Je bent van harte welkom tijdens het Hoorcafé waar je op een gezellige en informele manier informatie kunt uitwisselen over bijvoorbeeld hoorhulpmiddelen ervaringen en tips kan delen. Ook deze keer met schrijftolk. Dus noteer deze datum 20 augustus 2022 alvast in je agenda. 

Tijd: 13.30 uur (aanvang)
Adres: Park Groot Schijn, Ruggeveldlaan 486, 2100 Deurne

Zomer van Antwerpen

Sfeer en verrassing vormen het uitgangspunt van het programma van Zomer van Antwerpen dat even gevarieerd is als de stad en haar bewoners: muziek uit de vier windstreken, het beste uit het (inter)nationale circus, sterk visueel theater, dans op de meest ondenkbare plekken en tal van uitzonderlijke evenementen en installaties. Of grote, bijzondere projecten zoals ‘De Olifant' of ‘De Reuzen' die nog jaren blijven nazinderen. Het werken op niet voor de hand liggende locaties vormt één van de basisprincipes. Concert- en theaterzalen maken plaats voor tenten, hangars, leegstaande gebouwen en plekken in openlucht. Het werken op locatie creëert een ‘nieuwe realiteit' voor spelers en toeschouwers. Sommige voorstellingen krijgen net hierdoor de diepgang die ze verdienen. Lees meer informatie over de Zomer van Antwerpen.

Of bestel alvast tickets.

Meer informatie en aanmelden

  • Wil jij meer weten over het omgaan met gehoorverlies? Ontdek samen met hoorcoach Regina Bijl meer mogelijkheden! Goed leven en werken gaat samen met goed uitgaan en ontspannen via regina@hoorcoach.com

Lees ook:

Publicatiedatum: 04 juli 2022