De Richtlijnendatabase app - Heb jij 'm al?

Even een richtlijn opzoeken op je telefoon of tablet? Op de hoogte blijven van richtlijnen die voor jou belangrijk zijn? Dat kan met de Richtlijnendatabase app van de Federatie Medisch Specialisten. De app is ontwikkeld namens alle wetenschappelijke verenigingen van medisch specialisten en is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

In de eerste dagen is de app al ruim 4.000 keer gedownload. Met meer dan 3 miljoen bezoeken per jaar, is het gebruik van de Richtlijnendatabase de laatste jaren exponentieel gegroeid. Je kunt vanaf nu snel even op je telefoon of tablet aanbevelingen opzoeken, richtlijnen volgen. Met een persoonlijk account kun je notificaties ontvangen bij updates van richtlijnen die je volgt. Daarmee willen de medisch specialisten de toegankelijkheid van richtlijnen vergroten.

Ervaringen delen

Heb jij ervaring met het inbrengen van het patiëntenperspectief bij richtlijnen of andere kwaliteitsstandaarden, en lijkt het je leuk om jouw kennis te delen? Werk mee aan informatiefilmpjes over jouw bijdrage! Stuur een mail naar kwaliteit@patientenfederatie.nl.

Vragen?

Heb je vragen over de app of kun je iets niet vinden? Kijk eens bij veelgestelde vragen óf neem contact op via info@richtlijnendatabase.nl.

Bron: Federatie Medisch Specialisten

Publicatiedatum: 23 december 2021