De kaartverkoop is gestart: Feest voor je oren

Op zondag 3 maart 2024 - World Hearing Day - organiseert het Oorfonds met ondersteuning van acht andere organisaties het Feest voor je Oren. Dit wil je absoluut niet missen. Deze middag belooft een onvergetelijke ervaring te worden, met bekende Nederlanders die er een groot feest van maken. En het beste van alles? Dit feest is speciaal voor de circa 2 miljoen mensen in Nederland die slechthorend zijn. Het Oorfonds, Hoormij∙NVVS en de andere deelnemende organisaties willen meer aandacht en geld voor gehoorproblemen en wetenschappelijk onderzoek. 

Noteer snel in je agenda: zondag 3 maart 2024 in het Transformatorhuis Westergas te Amsterdam, van 13.30 tot 17.00 uur. Een geweldige locatie voor deze bijzondere gelegenheid.

En we zijn er super trots op dat Lee Towers, Jeroen van der Boom, Jamai en Monique Klemann komen optreden. Zij maken er met nog een aantal andere bekende Nederlanders een groot feest van. Een feest speciaal voor de bijna 2 miljoen mensen in Nederland die slechthorend zijn. 

Wil je ons doel steunen?

Ben je zelf slechthorend of ken je iemand die dat is? Dan moet je er absoluut bij zijn. Dit is niet alleen een kans om je steun te betuigen, maar ook om als bedrijf, familie of vriendengroep iets te doen voor het goede doel en zelf een leuke middag te hebben. Dubbel feest dus!

Bestel snel je kaarten

Er zijn drie soorten kaarten beschikbaar:

  1. Golden entreekaart voor 50 euro: Hiermee ben je er gewoon bij! We hebben een stoel voor je gereserveerd, zodat je deze geweldige middag kunt ervaren en kunt genieten van de optredens.
  2. Golden VIP kaart voor 100 euro: Deze kaart biedt toegang voor 1 persoon. Je krijgt de beste plaatsen en de catering wordt voor je verzorgd. Misschien krijg je zelfs de kans op een meet & greet met de artiesten. Een geweldige kans om jezelf eens goed te verwennen en tegelijkertijd het goede doel te steunen.
  3. Golden VIP Groepskaart voor 2.000 euro: Deze kaart geeft toegang voor 10 personen. Je krijgt de beste plaatsen en wordt volledig in de watten gelegd. En als het meezit krijg je ook nog eens een meet & greet met de artiesten. Voor al deze bedrijven, families of groepen hebben we nog een aantal speciale verrassingen in petto. Dus verzamel je vrienden, familie of collega's en geniet samen van een onvergetelijke middag.

Enthousiast?

  • Koop nu je tickets op worldhearingday.nl daar vind je ook meer informatie over deze benefietmiddag.

Samen kunnen we het verschil maken en meer aandacht en steun genereren voor (geh)oorproblemen. Het wordt een feest voor je oren waar je nog lang over zal napraten.

Publicatiedatum: 18 januari 2024