Commissie Duizeligheid & Evenwicht van Hoormij∙NVVS zoekt versterking

De commissie Duizeligheid en Evenwicht van Hoormij∙NVVS is op zoek naar nieuwe commissieleden. Dit kunnen mensen zijn die zelf een evenwichtsaandoening hebben maar ook mensen die zijdelings met dit onderwerp te maken hebben (gehad) en graag iets voor deze patiëntengroep willen doen.

De commissie ontplooit vele initiatieven: zo zijn er het afgelopen jaar twee medisch adviseurs benoemd met wie geregeld overleg plaatsvindt en hebben we goede contacten opgebouwd met diverse andere behandelaars via de Vestibulaire Vereniging. We krijgen regelmatig verzoeken om mee te denken over wetenschappelijk onderzoek. Onlangs hebben we met succes een eerste webinar georganiseerd. We verzorgen nieuwsberichten en plaatsen elke maand nieuwe informatie op de website. Daarnaast beantwoorden we dagelijks wel een vraag die binnenkomt via de website.

Balance Awareness Week

Voor het najaar staat de Balance Awareness Week op het programma met nieuwe interviews voor Hoormij Magazine en de website, weer een webinar, en digitale gespreksgroepen. In 2022 hopen we naast bovengenoemde activiteiten ook weer samen met de medische wereld een symposium te organiseren op locatie.

Interesse?

Ben je door bovenstaande enthousiast en wil je de commissie versterken met jouw organisatietalent, secretariële vaardigheden, communicatieskills of ervaring(skennis) op het gebied van duizeligheids- en evenwichtsaandoeningen? Neem dan contact op met Sandra Rutgers, voorzitter van de commissie via evenwicht@stichtinghoormij.nl of met Corrine Verwer, vrijwilligersondersteuner via corrine.verwer@stichtinghoormij.nl. Wij vertellen je graag meer over de commissie!

Publicatiedatum: 30 juli 2021