Boijmans bij de buren- Kunsthal - tentoonstelling in NGT voor slechthorende en dove mensen

Bij diverse Boijmans bij de Buren-tentoonstellingen worden rondleidingen gegeven in de Nederlandse Gebarentaal. Tijdens deze interactieve rondleidingen bekijk je kunstwerken in het museum onder begeleiding van een museumdocent. Met de tentoonstelling 'Meesterlijk!' presenteert de Kunsthal Rotterdam vanaf 7 december 2019 een groots overzicht van vier eeuwen schilderijen en tekeningen van beroemde meesters als Rembrandt, Rubens, Van Gogh, Delacroix, Pissarro, Saenredam, Goltzius en Basquiat. Ook is werk te zien van minder bekende kunstenaars als Cornelis Saftleven en Joseph Augustus Knip. De NGT-rondleidingen zijn op 23 februari en 22 maart 2020. 

‘Meesterlijk!’ is de derde tentoonstelling in de serie van drie die de Kunsthal in het kader van ‘Boijmans bij de Buren’ laat zien.

Bij de tentoonstelling "Meesterlijk" in de Kunsthal is er gelegenheid om aan te melden voor rondleidingen op:
  • 23 februari - 15.00 -16.00 uur met aansluitend een gebarencafé
  • 22 maart - 15.00 - 16.00 uur met aansluitend een gebarencafé

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan via Boijmans. Gebruik de roze boekingsknop rechtsboven aan deze pagina om een rondleiding te boeken. Een rondleiding boeken voor een eigen groep is ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met onze planner via onderstaand informatieblok.

Bron: Museum Boijmans

Relevante links

Publicatiedatum: 13 januari 2020