ALV 3 oktober 2020 geannuleerd

Naar aanleiding van de nieuwe Corona-maatregelen van het kabinet heeft het bestuur van Hoormij∙NVVS tot haar grote spijt moeten besluiten dat de Algemene Ledenvergadering (ALV) van zaterdag 3 oktober 2020 niet door gaat. Dit geldt voor zowel de mensen die live aanwezig zouden zijn als voor de mensen die vanuit huis zouden inloggen. De belangrijkste overweging voor dit besluit is dat veel van de leden die aanwezig zouden zijn gerekend kunnen worden tot de kwetsbare groepen en het bestuur wil het risico niet nemen dat zij die dag besmet kunnen worden.

Helaas is het ook niet mogelijk om de bijeenkomst alleen online door te laten gaan. Omdat de technische faciliteiten zijn geregeld bij ‘t Hoge Licht in Driebergen zou het bestuur af moeten reizen naar Driebergen. Aangezien een deel van de bestuursleden uit de grote steden komt, waar de kans op besmetting groter is, is ook dit geen optie.

Online ALV op 21 november 2020

Het bestuur heeft een besluit genomen wat betreft een nieuwe datum: op zaterdag 21 november 2020 vindt de ALV 2020 in zijn geheel online plaats van 10.30 uur tot 12.30 uur. Het bestuur presenteert dan de agendapunten en bespreekt deze via een livestream. De leden kunnen gedurende de bijeenkomst hun reacties en vragen indienen via de chat. Van tevoren per mail een vraag indienen kan uiteraard ook.

Gezondheid staat voorop

Het bestuur betreurt het dat het dit besluit heeft moeten nemen, maar de gezondheid van ieder staat uiteraard voorop. We hopen iedereen op 21 november 2020 online te treffen voor de ALV.

Publicatiedatum: 30 september 2020