Interessegroep Midden-Brabant

De interessegroep of regiogroep Midden-Brabant organiseert activiteiten in een vastgesteld gebied in Nederland. Er is hier geen afdeling van Hoormij∙NVVS actief. Zij houdt zich vooral bezig met het geven van voorlichting. Daarnaast organiseert de interessegroep onderling contact voor leden van Hoormij∙NVVS.

Onder Midden-Brabant vallen de volgende plaatsen:

Alphen, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Biezenmortel, Diessen, Drunen, Elshout, Esbeek, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Moergestel, Oisterwijk, Oostel-, Westel-, en Middelbeers, Riel, Sprang-Capelle, Tilburg, Udenhout, Waalwijk, Waspik.

Voorlichting

De interessegroep Midden-Brabant geeft voorlichting over onder meer:
  • Slechthorendheid en alles wat daarbij komt kijken;
  • Tinnitus
Op verzoek geven wij voorlichting bij een groep of organisatie via een presentatie.Voor individuele voorlichting kan een afspraak op locatie worden gemaakt.

Lidmaatschap, donaties en giften

Voor het organiseren van haar activiteiten is de interessegroep afhankelijk van inkomsten uit contributies en donaties. Je kan je aanmelden als lid van Hoormij∙NVVS om zo ons werk te steunen. Meer informatie en voordelen van lidmaatschap vind je hier.