Nijntje Museum in gebaren

Ontdek het nijntje museum in gebaren tijdens de familierondleidingen in Nederlandse Gebarentaal (NGT). Speciaal gericht op slechthorende en dove peuters en kleuters en hun ouders of begeleiders. De rondleiding wordt gegeven door een dove gids en ondersteund door een stemtolk. Kinderen maken spelenderwijs kennis met de wereld van nijntje en haar vriendjes, terwijl ouders/begeleiders de kunstenaar Dick Bruna ontdekken. Eens per maand kan je mee met een familierondleiding in

Rondleidingen

De eerst volgende rondleidingen zijn op:

  • 19 januari 2019
  • 16 februrari 2019

Tijd: van 15.15 uur tot 16.15 uur.

Na de rondleiding mag je blijven tot sluitingstijd. Er is een maximum van 20 personen, vol is vol. De rondleiding is gratis, maar de entree van het nijntje museum moet je betalen. Interesse? Bestel hier je kaartjes.

Meer informatie? Kijk de website van Nijntje

Musea in gebaren

Musea in Gebaren is een initiatief van Foam en WatTelt!. Het project maakt kunst en cultuur toegankelijk én draagt bij aan meer werkgelegenheid voor doven en slechthorenden.  Deelnemende musea zijn getraind in kennis over en inzicht in deze doelgroep. Zestien musea doen nu mee. Met de toevoeging van het nijntje museum wordt ook de jongste groep dove museumbezoekers bediend.

Bron: Nijntje Museum

Publicatiedatum: 16 januari 2019