Gratis online workshop: werken met tinnitus

Ben je aan het werk, maar loop je vast door die altijd aanwezige geluiden in je oor? Of droom je ervan om ondanks je tinnitus weer aan het werk te gaan? Kom op dinsdag 28 november 2023 naar de gratis workshop ‘Werken met tinnitus – Ja, dat kan!’ Tijdens deze bijeenkomst verkent Kentalis Werkpad Uitrecht de mogelijkheden met jou rondom werken met tinnitus.

Bron: Werkpad

Verwacht praktijkvoorbeelden van een jobcoach en inzichten in de begeleiding die Werkpad biedt. Bovendien kom je te weten hoe het gesteld is met het begrip en de erkenning van tinnitus door werkgevers.

Ervaringsdeskundige en auteur: Roel van Gorkum

Roel van Gorkum is ervaringsdeskundige en auteur van de Ehealth cursus Still Tinnitus. Roel van Gorkum kreeg plotseling tinnitus en ging door de meest frustrerende tijd van zijn leven terwijl hij vocht tegen de piep in zijn oor. Hij besloot te stoppen met vechten en zich te gaan verdiepen in de beste tinnitus experts ter wereld. Zo kwam hij ertoe een jaar lang te werken aan een nieuwe behandeling en probeerde die op zichzelf uit. Dit leidde tot de online cursus ‘Sus Tinnitus’ waarmee hij al veel mensen heeft geholpen minder last te hebben van tinnitus. 

Waar en wanneer

Datum: 28 november 2023
Door: Kentalis Werkpad
Tijd: 16.00 – 17.30 uur
Online via Microsoft Teams

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor iedereen die op de een of andere manier met tinnitus te maken heeft. Of je nu zelf tinnitus hebt, een betrokken collega bent, werkgever of gewoon belangstelling hebt, je bent van harte welkom! Je deelname is helemaal gratis. Aanmelden is verplicht.

Aanmelden

Meld je aan bij Marja de Kinderen via mdekinderen@outlook.com of stuur een whatsappje naar M 06 21 99 18 48. Een bevestiging van je aanmelding volgt.

Schrijftolken

Gea Duister en Jannie Breij zijn aanwezig. Heb je een gebarentolk nodig? Laat het weten.

Meer informatie: werken met tinnitus

Publicatiedatum: 24 oktober 2023