Aandacht voor praten met gebaren in het radioprogramma 'Hoor jij wat ik hoor?' van Paula Hijne

Elke zondagavond in juni is er een uitzending van het radioprogramma 'Hoor jij wat ik hoor?'. De eerste uitzending vond plaats op 2 juni 2019 en staat in het teken praten met gebaren. Paula Hijne vertelt over de meerwaarde van praten met gebaren en over de oefengroep in Zeewolde. De uitzending wordt op de overige zondagen in juni herhaald of is te beluisteren via 'uitzending gemist'.

Het programma van Paula Hijne is te beluisteren via de lokale Omroep Zeewolde, zondag van 20.00 tot 21.00 uur Hoor jij wat ik hoor? 

Via internet in heel Nederland te bereiken en rondom Zeewolde via de radio 106.4 FM. Meer info: https://www.lokaleomroepzeewolde.nl/radio/uitzending-gemist 

Onder ‚radio’ staat de link naar uitzending gemist. De tweede link is die naar de pagina van uitzending gemist. Je komt op een rijtje uitzendingen en daar staat Hoor jij wat ik hoor? tussen. Dan klik je op programma’s. Als je dan op die van 2, 9 of 16 juni 20.00 uur klikt, dan kom je bij het interview (na het nieuws en het eerste muziekstuk).

Iedere donderdag is er een gebarenoefengroep in Zeewolde

    Publicatiedatum: 17 juni 2019