Word lid van Hoormij∙NVVS en ontvang het bedrag retour van je zorgverzekeraar

Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden een deel van het lidmaatschapsgeld. Kijk voor meer informatie op bijvoorbeeld Zorgwijzer of de Patiëntenfederatie. En als je jaarlijks - gedurende vijf jaar - een zelfde bedrag doneert, kun je dit als een periodieke gift aftrekken van de belasting. Leuker kunnen we het niet maken. 

Zoek je meer informatie over (omgaan met) een gehoor- en evenwichtsaandoening? Heb je behoefte aan contact met lotgenoten? Of wil je jouw stem laten horen en erop kunnen rekenen dat jouw belangen behartigd worden bij de politiek, zorgverzekeraars en hulpverleningsinstanties? Dan ben je bij Hoormij∙NVVS aan het juiste adres. Met jouw lidmaatschap of donatie kunnen wij de positie van mensen met deze problematiek blijven verbeteren.

Voordeel van lidmaatschap

Als lid ontvang je vier keer per jaar Hoormij Magazine. Met jouw contributie steun je de werkzaamheden van Hoormij/NVVS. Daarnaast profiteer je van dit voordeel.
  • Drie keer per jaar het Hoormij Magazine in de brievenbus

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap van organisaties als Hoormij∙NVVS. 

Jouw steun is belangrijk

Leven met een gehoor- en/of evenwichtsaandoening kan een strijd zijn. Een strijd voor acceptatie. Met jezelf. Met mensen in de omgeving, die niet echt begrijpen wat je meemaakt. In gesprek met artsen om steeds opnieuw te moeten uitleggen wat de onzichtbare gevolgen zijn.Hoormij∙NVVS begrijpt dat en streeft ernaar dat goede (hoor)zorg vanzelfsprekend is voor iedereen, nu en in de toekomst. Hoe? We bieden betrouwbare voorlichting en informatie, organiseren bijeenkomsten om ervaringen uit te wisselen en behartigen jouw belangen bij het ministerie van VWS, zorgverzekeraars, audiciens en audiologen. Waar dat kan, werken we aan preventie en we volgen de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek. Voor joú en al die mensen die hiermee te maken hebben. Lees hier wat Hoormij∙NVVS voor jou doet.

Wil je ons werk steunen?

Hoormij∙NVVS is door de Belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Publicatiedatum: 28 november 2023