Poll gelanceerd over symbolen gehoorbeperking

Naar aanleiding van een discussie op Facebook over het al dan niet gebruiken van een SH-bordje voor op de fiets, heeft Cor Toonen van de Stichting Plotsdoven een poll gelanceerd over de symbolen die te maken hebben met een gehoorbeperking.

Er wordt onder andere gevraagd naar hoe vriendelijk de symbolen overkomen en hoe herkenbaar de symbolen zijn. Cor Toonen is adviseur technische voorzieningen bij de Stichting Plotsdoven. Hij heeft dit onderzoek opgezet in het kader van de zichtbaarheid en veiligheid van mensen met een hoorbeperking in het verkeer.

Hij hoopt dat ook u een bijdrage wil leveren aan dit onderzoek poll. U kunt dat doen door hier de vragen in te vullen. Klik hier voor een printversie.

Publicatiedatum: 13 september 2012