Commissie Slechthorendheid - Werkgroep Internationale Zaken

De Werkgroep Internationale Zaken onderhoudt de internationale contacten met zusterorganisaties. Het gaat hierbij vooral om het uitwisselen van kennis, het onder de aandacht brengen van de problemen waarmee mensen met een hoorprobleem worden geconfronteerd en belangenbehartiging van mensen met hoorproblemen, in internationaal verband. Dit gebeurt op Europees, maar ook op mondiaal niveau.

Stichting Hoormij onderhoudt via onderstaande fora de internationale contacten:
- als lid en voorzitter van EFHOH de European Federation of Hard of Hearing People.
- als lid van IFHOH de International Federation of Hard of Hearing People.

Stichting Hoormij is bij deze fora actief betrokken en altijd vertegenwoordigd op de algemene ledenvergadering van EFHOH en IFHOH. De EFHOH en IFHOH publiceren beiden een periodiek. Maar ook zijn beiden te volgen via facebook en hun eigen websites: www.efhoh.org en www.ifhoh.org.

De Werkgroep Internationale zaken is bereikbaar via onderstaand formulier.
Stel een vraag Vul hier uw gegevens in. Gebruikt u geen telefoon, vul dan in het betreffende vak 011-11223344 in. Bij voorbaat dank!
Versturen
Naar de pagina van de Commissie Slechthorendheid