Vraagbaak TOS

Stichting Hoormij geeft antwoord op veel vragen. Daarbij zijn wij de enige organisatie in Nederland die dat echt op een onafhankelijke wijze kan doen. Kan je geen antwoord op je vraag vinden bij de ‘veelgestelde vragen’ of helpt het niet als je de betekenis van een moeilijk (medisch) woord weet, leg dan je vraag voor aan Stichting Hoormij. Ons streven is je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wanneer nodig schakelen wij één van onze experts in of verwijzen je door.

Staat je vraag niet bij de vragen in de rechterbalk? Stel 'm dan via het formulier hieronder.

Heb je meerdere vragen, wil je ervaringen van anderen achterhalen of wil je een discussie starten? Dan verwijzen wij je naar onze verschillende fora: www.stichtinghoormij.nl/forum.

Stel een vraag Vul hier uw gegevens in. Gebruikt u geen telefoon, vul dan in het betreffende vak 011-11223344 in. Bij voorbaat dank!
Versturen