Commissie Brughoektumor

Nederland telt enige duizenden mensen die een brughoektumor op hun gehoorzenuw hebben. De Commissie Brughoektumor zet zich op verschillende manieren in voor deze doelgroep.

Wat doet de Commissie Brughoektumor?

  • organiseert voorlichtingsbijeenkomsten, o.a. in het kader van de HOORagenda van Stichting Hoormij, over brughoektumor en de verschillende behandelmogelijkheden in samenwerking met brughoekteams van medische specialisten; bijvoorbeeld een bijeenkomst over behandelmogelijkheden van evenwichtsstoornissen bij een brughoektumor in samenwerking met het Apeldoorns Duizeligheidscentrum. Of een bijeenkomst in het kader van het 100-jarig bestaan van de NVVS samen met het Erasmus MC in Rotterdam. Brughoektumor-specialisten geven lezingen over de behandelmogelijkheden en beantwoorden vragen van mensen met een brughoektumor.
  • zorgt dat lotgenotencontacten elkaar kunnen treffen via de Facebookgroep van NEBRUS. Daarnaast fungeren de NVVS-voorlichtingsbijeenkomsten over brughoektumor ook als mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en elkaar te ontmoeten;

De Commissie Brughoektumor is bereikbaar via brughoektumor@stichtinghoormij.nl.