Winnaar van Landal-actie voor NVVS-leden bekend

Het jaar begint goed voor Marjan Haasnoot uit Noordwijk, want… zij is de winnaar van de NVVS-actie (i.s.m. Landal GreenParks). Van harte gefeliciteerd!

Uit de bijna 200 inzendingen trok NVVS-directeur Joop Beelen vorige week de inzending van Marjan als de winnende inzending. Binnenkort wordt het prijspakket van Landal GreenParks opgestuurd, zodat Marjan met haar gezin lekker kan genieten in de bungalow die Landal speciaal inrichtte voor slechthorenden.

Bijkomen
Marjan is al lid van de NVVS sinds 1997 en vindt daar nog steeds veel herkenning. “Hartstikke leuk dat we als gezin deze prijs hebben gewonnen!”, laat ze weten. “Ik ben hier dubbel blij mee, aangezien we een pittige periode tegemoet gaan. Op 23 januari a.s. wordt bij mij een CI geplaatst. De periode rondom de operatie en de revalidatie zelf zal veel van mij, mijn partner en onze 4 kinderen vragen. Die periode zouden we heel mooi af kunnen sluiten met een weekend weg.
En dan ook nog eens in een huis op maat! Samen voor de tv bijkomen, waarbij ik dankzij de ringleiding ook mee kan genieten. Het idee dat ook ik kan reageren op de rookmelder geeft een veilig gevoel. En als de kinderen in- en uitlopen en daarbij aanbellen, scheelt het dat ook ik daar alert op kan zijn, zonder extra inspanning. Top! De fijne trilwekker laten we wel lekker uit...”

Publicatiedatum: 13 januari 2014