Wil jij een speciaal voor jouw CI aangepast concert?

Productiehuis Wefilm is op zoek naar mensen met een CI die bezig zijn om muziek te leren luisteren. Omdat dit geen eenvoudige opgave is, gaan we samen met een muzikant en een audioloog op basis van jouw wensen een muziekstuk maken.

Door dit proces op film vast te leggen krijgt de kijker een goed inzicht in de geluidsbeleving van CI-horenden en aan het einde van de film wordt het aangepaste muzieknummer speciaal voor jou tijdens een concert gespeeld.

Wefilm maakt deze film in het kader van Vodafone Firsts. Het is een platform op internet waar ervaringen worden verzameld van gebeurtenissen die iemand voor het eerst beleeft, mogelijk gemaakt door technologie. Een voorbeeld hiervan is een kleuren concert van iemand die geen kleur kan zien.

Ben je tussen de 18 en 35 jaar oud en vind je het leuk om eens met de regisseur te praten over het project? Stuur dan een mail naar jona@wefilm.nl.

Publicatiedatum: 02 juli 2014