Voorstelling Iepenloftspul Jorwert De Famylje Bellier met tolk NGT en schrijftolk in Jorwert

Voor de voorstelling ‘De Famylje Bellier' van vrijdag 28 september 2018 zijn een beperkt aantal kaarten gereserveerd met korting. Deze zijn bedoeld voor mensen met een auditieve beperking die gebruik maken van tolken NGT of schrijftolken. Ben je doof of slechthorend en wil je naar de voorstelling van 28 september? Geef je dan hier snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, maximaal voor 2 personen!! Erbij vermelden Tolk Gebarentaal of Schrijftolk. De kaarten kosten 18,50 euro. 

Met ‘De Famylje Bellier’ brengt Iepenloftspul Jorwert in dit Culturele Hoofdstadjaar een moderne klassieker op de planken, waarbij muziek, humor, drama én vernieuwing een centrale rol spelen. Muziek van Ramses Shaffy en Liesbeth List nemen je in De Famylje Bellier mee van aflevering naar aflevering en zorgen voor een Netflix-oranje-draad in het openluchtspel. Voor de gelegenheid zijn nummers uit het repertoire van Shaffy en List speciaal en opnieuw gearrangeerd. In De Famylje Bellier speelt het koor ook een grote rol: in elke aflevering staat een van de nummers centraal.

Openlucht

Het openluchtspel De Famylje Bellier gaat over de familie Bellier, over het dorp waar ze wonen en het koor waar bijna iedereen in het dorp deel van uit maakt. Opgebouwd als een Netflix-serie, maak je in zeven afleveringen kennis met de familie Bellier en haar dorpsgenoten. Behalve de oudste dochter Famke, zijn alle familieleden van de familie Bellier doof. Famke is daarom de onmisbare verbindende schakel naar de buitenwereld toe: op het boerenbedrijf dat het gezin runt en ook voor de contacten in het dorp. Maar…Famke droomt ervan om eruit te stappen: om weg te gaan en vrij te zijn.

Dorpskoor

Dilemma

Als de oudste dochter bij het dorpskoor gaat, blijkt ze een buitengewoon mooie stem te hebben en de dirigent dringt er bij haar op om aan hier iets mee te doen. Famke komt nu in een onmogelijke spagaat: kiest ze voor zichzelf of kiest ze voor haar familie? Kiest ze voor haar stem, of laat ze die verstommen.

Informatie en kaarten bestellen

Ben je slechthorend of doof en wil je naar de voorstelling van 28 september 2018? Geef je dan  snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, maximaal voor 2 personen! Erbij vermelden Tolk Gebarentaal of Schrijftolk. Wil je met meer mensen naar de voorstelling of wil je op een andere datum zonder tolk? Kijk dan op de website van www.iepenloftspuljorwert.nl

Bron: Hoor Friesland

Publicatiedatum: 06 september 2018