SWDD nodigt slechthorenden uit op open middag

Het is op 28 maart precies 30 jaar geleden dat Stichting Welzijn Doven Drenthe (SWDD) is opgericht. Ter gelegenheid van dit jubileum is er op zaterdagmiddag 6 april uur een open middag. De SWDD nodigt slechthorenden en doven in de regio Drenthe van harte uit om dan een kijkje te komen nemen in ‘De Gebarenkorf’.

Voor deze middag zijn alle gemeenten in Drenthe uitgenodigd zodat ze ook kunnen zien waarvoor ze subsidie geven en waarom de SWDD én de Gebarenkorf zo belangrijk zijn voor doven én slechthorenden. Ook slechthorenden in de regio Drenthe vinden namelijk regelmatig onderdak in De Gebarenkorf voor bijeenkomsten en lotgenotencontact.

De open middag is van 14.00 t/m 17.00 uur. Adres: Elbe 5, Hoogeveen. Neem ook eens een kijkje op www.swdd.nl.

Publicatiedatum: 19 maart 2013