Stichting Hoormij weer in Social Media top 10 van PGOSupport

PGOsupport is een onafhankelijke netwerkorganisatie voor patiënten- en cliëntenorganisaties. Elk half jaar maken ze een top 10 van patiëntenorganisaties die het meest actief en invloedrijk zijn op social media. Als Stichting Hoormij mogen we dit keer een mooie achtste plaats innemen. Ook met onze Facebook- en Twitteraccounts zijn we er dus voor jou.

In de top 10 van november 2017 zien we veel oudgedienden, maar ook enkele nieuwkomers. Voor de derde keer op rij staat stichting Alzheimer Nederland op plaats 1. Een bijzondere vermelding krijgt de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). En Stichting Hoormij is terug van weggeweest. In 2016 stonden we al twee keer in de top 10. In de eerste helft van dit jaar verloren we die positie, maar nu zijn we weer terug op plaats 8.

Bekijk hier de top 10.
Publicatiedatum: 12 november 2017