Stichting Hoormij en GGMD organiseren tweede bijeenkomst over aanvullende hoorhulpmiddelen in Amsterdam

Stichting Hoormij organiseert op 29 maart, in samenwerking met GGMD, een kennismakingsavond over (aanvullende) hoorhulpmiddelen in de Hoorinfotheek van GGMD, locatie Amsterdam. Veel mensen met gehoorverlies zijn niet op de hoogte van het feit dat er apparatuur bestaat die hen in bepaalde situaties kan helpen. En dat is jammer, want tegenwoordig zijn er weksystemen, hulpmiddelen voor bij vergaderingen en handige snufjes verkrijgbaar zodat je de deurbel nooit meer hoeft te missen. Wil je daar meer over weten, of heb je al aanvullende apparatuur, maar kun je daar niet goed mee uit de voeten? Kom dan naar onze bijeenkomst in Amsterdam. Wij ontmoeten je daar graag om je verder te helpen!

De avond begint met een overzicht van de beschikbare hoorhulpmiddelen naast het hoortoestel. Na de pauze bieden wij bezoekers de mogelijkheid om aan hoorhulpmiddelspecialisten vragen te stellen over de opties voor hun situatie. Dit gebeurt in afzonderlijke ruimtes, zodat je rustig kunt praten en geen last hebt van de andere bezoekers. Ook kun je bij deze specialisten terecht met het aanvullende hoorhulpmiddel dat je misschien al in bezit hebt, maar waarvan je niet (meer) precies weet hoe het werkt. Wij zorgen ervoor dat je er weer mee overweg kunt en kan genieten van het gemak dat het hulpmiddel biedt.

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats in de lokale Hoorinfotheek van de GGMD, omdat wij onze leden en geïnteresseerden in een niet-commerciële omgeving willen informeren. Kijk hier voor meer informatie én aanmelden. Ook kun je mailen naar nienke.oosting@stichtinghoormij.nl of bellen naar 030 635 40 04. 

Publicatiedatum: 07 maart 2017