Slechthorend of doof? Verstevig jouw positie op de arbeidsmarkt.

Meld je aan voor Grow2Work Summerschool van 27 tot en met 31 augustus 2018. Grow2Work is een community waar werkende en werkzoekende slechthorenden en doven ervaringen en tips kunnen uitwisselen. Grow2Work organiseert inspirerende bijeenkomsten en trainingen die een bijdrage leveren aan het verstevigen van jouw positie op de arbeidsmarkt. Het is jouw leven, jij bent regisseur. Grow2Work organiseert deze laatste week van augustus elke middag een workshop gericht op werk. Op jouw invloed op werk. Je kan de workshops onafhankelijk van elkaar volgen, maar je kan ook alle workshops volgen. Ben jij er bij?  

Aan werk denken in de zomer...???

Het klinkt misschien een beetje vreemd omdat de zomer juist een tijd is van onthaasten. Toch nodigen we je uit voor deze summerschool. De zomer is namelijk ook het moment dat de agenda minder is bepaald door vergaderingen en afspraken. Je bent weer opgeladen en vol goede moed om aan je toekomst te werken. En je hebt de gelegenheid tijd te nemen voor jouw koers naar werk.

Summerschool van 27 tot en met 31 augustus

Grow2Work organiseert de laatste week van augustus elke middag een workshop gericht op werk. Per workshop is er plaats voor 15 deelnemers, dus schrijf je snel in. Vol is vol! De prijs per workshop is 10 euro. Ben je bij elke workshop aanwezig? Dan betaal je 40 euro voor de 5 bijeenkomsten!  

  • 27 augustus 2018 van 14.00 - 16.00 uur | Thema: Over dromen tot doelen maken, maar ook over omgaan met tegenslag.

Hoe ziet die droom eruit? Van wat voor werk word je blij? Waarom? En als dat niet gaat, wat dan? 

  • 28 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in Houten | Thema: Over je kwaliteiten en je valkuilen, je kennis en je vaardigheden.

Wat wil je ermee? Hoe goed ken je jezelf? 

  • 29 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in Houten | Thema: Over voor jezelf zorgen en voor jezelf opkomen.

Hoe zorg je ervoor dat je in balans blijft?

  • 30 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in Houten | Thema: Over netwerken en over samenwerken.

Wie is jouw netwerk eigenlijk? Hoe bouw je je netwerk op en uit? Maar ook: hoe is het om met jou te (net)werken?

  • 31 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in Houten | Over effectief communiceren, jezelf presenteren en solliciteren. 


Caroline van Dijk van Direct Yourself verzorgt de workshops en zijn gebaseerd op haar programma “Spring in je regisseursstoel".


Informatie en aanmelden

Wil je alvast meer weten over Caroline? Op Direct Yourself lees je meer over haar gedachtegoed. Meer informatie over Grow2Work vind je op de website.

Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via info@grow2work.nl

Bron: Grow2Work

Publicatiedatum: 13 augustus 2018