Run4Usher 2018

Wil jij meelopen met de Stichting Ushersyndroom tijdens de Zevenheuvelenloop of –nacht? We nodigen je van harte uit. Het Ushersyndroom is een aandoening waarbij kinderen veelal doof geboren worden of met een progressieve slechthorendheid. Rond de tienerjaren komen daarbij gezichtsveldproblemen in de vorm van nachtblindheid en een steeds nauwer kokerzicht, alsof je door een klein rietje kijkt. Dit jaar loopt Stichting Ushersyndroom voor de vijfde keer mee tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen; een jubileum! Wil jij het 5-jarig bestaan ook mee vieren en je zo inzetten voor Stichting Ushersyndroom? Op zaterdag 17 november kun je 7 km hardlopen in het donker, op zondag 18 november kun je 15 km lopen over 7 heuvels.  

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via www.nnzevenheuvelenloop.nl  Laat via run4usher@ushersyndroom.nl  weten dat je je hebt ingeschreven en dat je mee wilt lopen in het Run4Usher-team. We houden je dan op de hoogte van alle verdere praktische zaken en hoe je zelf geld kunt inzamelen voor Stichting Ushersyndroom.

Donaties & Sponsoring

Alle donaties, groot en klein, voor het Run4Usher-team zijn van harte welkom! Doneren kan via: https://supportanddonate.com/event/194/run4usher/  
Heb/ ken jij ook een bedrijf of instantie die (mogelijk) wil sponsoren? We horen het graag via run4usher@ushersyndroom.nl  Bij een sponsoring vanaf €250 vermelden we het bedrijfslogo op de social media kanalen, op de website van Stichting Ushersyndroom en op een spandoek tijdens de race. Iedereen die begaan is met het Ushersyndroom: sluit je aan bij het Run4Usher-team. Jouw deelname en inzet maken écht een verschil. Samen brengen we de behandeling voor Ushersyndroom een stap dichterbij. Run4Usher op 17 of 18 november.

Meer informatie over de Stichting Ushersyndroom vindt je op de website http://www.ushersyndroom.nl

Bron: Stichting UshersyndroomPublicatiedatum: 08 oktober 2018