Oorsuizen, je bent niet alleen: informatieavond over tinnitus in Zoetermeer

Stichting Hoormij/Regio Den Haag, organiseert op woensdag 9 mei een informatieavond over tinnitus. Tijdens het programma komen de oorzaken, behandelmethoden en ervaringen met tinnitus aan bod. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en er is ruimte voor lotgenotencontact. Deze avond is bedoeld voor mensen met tinnitusklachten, hun partners en andere geïnteresseerden.

24 uur per dag een constante piep, suis, fluit of ander geluid in je oor? Je bent niet alleen. In Nederland land hebben ruim 1 miljoen mensen een vorm van tinnitus. Dat aantal neemt de laatste jaren toe, vooral onder jongeren. Het voortdurende geluid kan er in een hele lichte vorm zijn, maar ook allesoverheersend. Daarom organiseert Stichting Hoormij, Regio Den Haag, op woensdag 9 mei een informatieavond over tinnitus. 

Sprekers:

Peter Krauweel, ervaringsdeskundige Stichting Hoormij
Joan van Baarle, auteur van het boek Gevangen in geluid 
Avondvoorzitter: Willem Dekker, Belangenbehartiging slechthorenden Stichting Hoormij

Praktische info 

Een schrijftolk is aanwezig. Ringleiding wordt speciaal voor deze avond tijdelijk aangelegd.
Leden van de bij Stichting Hoormij aangesloten verenigingen (FOSS, SH-Jong en NVVS) hebben gratis toegang. Niet-leden betalen € 5 entree.

Locatie: ’t Centrum, Frans Halsstraat 1, 2712 JS Zoetermeer
Tijd: 19.25-21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uurPublicatiedatum: 25 april 2018
Steun ons

Wil je dat we ons kunnen blijven inzetten met informatie, bijeenkomsten en vertegenwoordiging van de belangen van onze doelgroepen? Word dan lid of donateur.

WORD LID OF DONATEUR