NVVS-vrijwilliger laat tv-kijkers kennismaken met cochleaire implantaten

Medical Travel is een gezondheidsprogramma op RTL4 waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en reizen. In de uitzending van zondag 7 september ging het over cochleaire implantaten. NVVS-vrijwilliger en voorzitter van OPCI Hennie Epping vertelt uit eigen ervaring over HOREN met een CI.

De NVVS vindt het natuurlijk erg leuk dat onze vrijwilliger Hennie over zijn ervaringen vertelt op landelijke televisie. Hiermee is er in de uitzending ook aandacht voor het verhaal van de CI-drager, de slechthorende, zelf. Dat is mooi!
Daarnaast komt het hoofd zorgketen CI Volwassenen van het Radboudumc aan het woord en de general manager Benelux van CI-fabrikant Cochlear.

Bekijk hier de uitzending online: http://www.rtlxl.nl/#!/297391/ef893040-c1c3-30fb-9c81-0a6cafaeb6ba. Vanaf ongeveer 3:20 begint het item over CI.

Kijk voor meer informatie over CI op nvvs.nl/ci of op de website van OPCI.

Publicatiedatum: 09 september 2014