NVVS-fora in nieuw jasje

De NVVS heeft op het internet verschillende discussiefora. Voor elk (h)oorprobleem is er een forum. Veel mensen vinden hier een luisterend oor. Er wordt veelvuldig en druk op gediscussieerd. Ook worden er veel adviezen en tips uitgewisseld. Nu zijn deze NVVS-fora in een nieuw jasje gestoken.

De NVVS beheert de volgende fora: NVVS algemeen (samen met FOSS), tinnitus & hyperacusis en Ménière. De meeste fora zijn gestart in 2005. Inmiddels is duidelijk dat de NVVS-fora aan een vernieuwing toe zijn. In de zeven jaar van het bestaan is er vooral veel veranderd in de manier waarop een forum wordt gebruikt en beheerd moet worden. Vooral technisch zou het allemaal wat beter en makkelijker moeten.

Meer mogelijkheden
Vanwege de nieuwe versie van de software hebben de drie NVVS-fora deze week een nieuw uiterlijk gekregen. Voor de huidige forumgebruikers zal het in het begin wellicht even wennen zijn. Vooral het uiterlijk is heel anders. Zoals de kleurstelling, die is aangepast aan de huisstijl van de NVVS. Daarnaast kunnen bezoekers zelf in hun instellingen aangeven in welke kleurversie ze het forum willen zien en is de privacy beter gewaarborgd.

De moderatoren zijn er helemaal klaar voor. Ze zullen de forumgebruikers daar waar nodig direct ondersteunen. Ze kunnen bijvoorbeeld een tijdelijk onderwerp maken waarin alle vragen en problemen kunnen worden neergezet. Die kunnen dan heel overzichtelijk worden ingedeeld en beantwoord. Neem snel een kijkje op de vernieuwde NVVS-fora!

Naast het algemene forum, het Ménière-forum en het tinnitus & hyperacusis-forum is er in samenwerking met OPCI ook een forum over CI. Dit forum gaat volgende week over op nieuwe software. Daarnaast kunt u met alle vragen over brughoektumor kunt terecht op het forum van NEBRUS en is er ook een speciaal forum over BAHA.

Publicatiedatum: 09 oktober 2012